Surprise party

Allmänt, bilder / Permalink / 0
Under Kubaresan hann jag bli ett år äldre och hamnade över det heliga 30-strecket. Det var fantastiskt skönt att få njuta av dagen där, på en katamaran och på en kritvit sandstrand, utan att behöva bli påminnd av alla vilken dag det faktiskt var. 
 



I Lördags tänkte jag och Angie ha en liten fest för att fira våra födelsedagar. Platsen för partyt blev givetvis hennes och Marks nya gigantiska lyxlägenhet på söder. Ett par dagar innan partyt kommer vi överens om att skippa födelsedagstemat och bara ha en liten förfest. Skönt. Anländer så till festen strax före 8. Tar hissen upp, angelina trycker upp mig då den går rakt upp till lghten, dörren in ger mig en föraning om vad som kommer ske. där sitter en skylt med mitt namn och den nya åldern. I lyan väntar frida och co med smällare och girlanger, ballonger finns överallt som en liten påminnelse... 


 
Kvällen var helt magnifik, tack Angelina för ett grymt bra uppstyrt kalas!!! Om drygt en månad är det dags igen, då med glitter och glamour som tema.
 
 
Till top