Scrubs?

Allmänt / Permalink / 3

Min praktik på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) började i måndags och eftersom den är belägen i Borås så blir det väldigt tidiga morgnar. Mer specifikt så kliver jag ur sängen 4.45 och lämnar lägenheten en halvtimme senare. Än så länge har jag gjort tre dagar av 4 veckor och det känns faktiskt ganska segt.

Jag börjar fundera på om jag verkligen valt rätt? Min illusion om yrket börjar smulas isär. Under tre dagar har jag varken sett eller hört JD, Turk, dr Cox eller Kelso. Nåväl, de kanske dyker upp.

Idag är min enda lediga dag på hela veckan och den har jag spenderat genom att städa tvätta julpynta och baka. När jag väl skulle slänga in tvätten i tvättmaskinen så hittade jag en sak som absolut inte hörde hemma där!!!!!!!
(Min iphone som jag tar kort med låg i fodralet)

 
Förra helgen var jag som sagt på ett besök i Örebro och fick en chock när jag rullade in på Eyragatan (min hemadress). Utan ett ord till mig så har mamma alltså låtit renovera fasaden. Dessutom ska alla buskar och träd på framsidan tas bort och ersättas med nytt. Syrener enligt mig.

Har tyvärr ingen före-bild

dörren och fönsterna ska kanske målas vita. Vad tycker ni?

Nu ska lussekatterna bakas ut!


 

Till top