I mål.Nästan.

Allmänt, träning / Permalink / 0
Är nu inne på träningsvecka 7 och enligt plan skulle jag vägt 54 kg vid det här laget, ligger dock kvar på 56,5. Men! Utseendet jag ville åt har jag nu nått genom hård träning i endast 6 veckor, utan någon viktförändring. Så det där viktmålet slänger jag i sopkorgen. Vill ju inte bli knotig och spinkig.
 
Nu är det alltså bara två veckor kvar av nuvarande träningsplan, Efter det får jag skapa ytterligare en träningsplan på 8 veckor med slut i maj lagom till att utomhussäsongen har dragit igång.
 
En sak som jag inte lyckats med är att bryta mitt sötsug. Vilket egentligen är hur enkelt som helst. De tre första dagarna är tunga men sedan har kroppen glömt bort begäret. Så! Kommande två veckor är det godisstopp under veckodagarna. Än så länge har det gått fint. Eller ja, ganska. Fuskade lite igår med chokladsmet, kanske världens bästa knep! Gott, sött och mättande. Och det bästa av allt, det är inte godis! Eller...? Recept: Havregryn blandas med oboy och smält smör. Jag ser det som mellanmål, en variant av gröt, fast gott :)
Till top