Tillökning på många håll!

Allmänt / Permalink / 2
Gemensamma vänner
För några dagar sedan annonserade jag ut vår lägenhet över sommaren på blocket. Idag fick jag svar från ett par. Skönt kände jag först eftersom vi tidigare bara fått svar från 20 åriga tjejer och killar. Men eftersom hans mailadress avslöjade hans namn kunde jag kolla upp honom på facebook. Vi hade 3 gemensamma vänner, kul tänkte jag, tills jag såg vilka gemensamma vänner det var. En av dessa vänner har nämligen berättat för mig och Jonte att alla hans vänner hemifrån är dumhuvuden som alltid får sparken för att de missköter allt de tar sig för. Tack facebook och tack till mailadresser med fullständga namn!

Babyboom
Tror det blir en babyboom i vår. Det känns som om hela min klass är gravid, förutom killarna då givetvis. Och transvestiterna. vi får inte glömma tranvestiterna, för det kryllar av sådana i min klass. Åt båda hållen.
Min syster Milla kommer få barn vilken dag som helst nu. Egentligen vilken timma eller vilken minut som helst. Bebisens utkomst var nämligen beräknad till för åtta dagar sedan. Mycket mycket spännande. Tror nog det blir en lite kille till. Pratade med lilla Karl på telefonen idag, han är ju världens sötaste!!

Karl och Milla

Snart kommer även min bonussyster Mica få en liten bebis. Detta kom som en chock för mig och antagligen för dem flesta i deras omgivning eftersom de fortfarande är väldigt unga och inte har varit tillsammans så länge. Men jag vet att Mica kommer klara det superbra tack vare hennes fighting spirit, hennes envishet och hennes omätbara kärlek för små barn!!

Kollar just nu på konståkning och tycker att den manliga isdansaren låttext passar perfekt till hans framförande; "I'm not half the man I used to be"


Ha en skön söndag och njut av det sista från OS!!



Till top